A soproni Központi Bányászati Múzeum hivatalos blogja hírekkel, érdekességekkel

Központi Bányászati Múzeum

Központi Bányászati Múzeum

Kedves Olvasóink!

2018. november 08. - Központi Bányászati Múzeum

Múzeumunk életéről az elmúlt csaknem fél évben nem tettünk közé új információkat: köszönjük a türelmüket, hogy megőrizték érdeklődésüket.   

A hosszú csend magyarázata az, hogy intézményünk fenntartóváltás előtt áll. A végleges döntés meghozataláig várakozunk és természetesen végezzük a dolgunkat.

Az elmúlt tavasz és nyár megerősített minket abban, hogy ezért a múzeumért érdemes dolgozni:  rekordszámú látogatónk volt.  (A „színfalak” mögött sem   „lustálkodhattunk”:  elvégeztük a jövőbeli átadáshoz szükséges leltárokat, rendet tettünk, teszünk, hogy az Alapítványt követő fenntartó megfelelő állapotban vehesse át intézményünket) .

A 2018-as év azonban örömteli és szakmailag fontos eredményt is hozott számunkra: Alapítványunk 51, 1 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a fenti programjának megvalósítására. Abban bíztunk, hogy már az új fenntartó égisze alatt kezdhetjük meg a támogatás felhasználását, de sajnos a végleges döntés a mai napig nem született meg, így 2018. augusztus elején Alapítványunk döntött : megkezdi a projekt megvalósítását.

Terveink szerint a  következő hetekben , hónapokban elképzeléseinkről, eredményeinkről, a projekt „állásáról” rendszeresen tájékoztatjuk Önöket.


kbm_efop.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://banyaszatimuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr5114358625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása